Ingrediente :
- 600 g piept de pui tocat
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 1 ou mare bătut
- 2 căței de usturoi pisați
- 2 legături de pătrunjel tocat
- 2 lingurițe zeamă de lămâie
- 1/2 linguriță boia de ardei roșu
- 1 vârf linguriță de oregano
- sare și piper după gust
- făină+ulei pentru prăjit
Mod de preparare :
1.
Combină carnea tocată cu ceapa, usturoiul și pătrunjelul.
2. Adaugă oul și zeama de lămâie.
3. Condimentează.
4. Amestecă bine și apoi formează chifteluțele în palme.
5. După ce le-ai format, dă-le prin făină și punel, în serii ca să nu stea înghesuite, la prăjit.
6. Prăjește 4 minute pe o parte, apoi 3 pe cealaltă și lasă la prăjit până se pătrund.
7. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus un șervet de hârtie care să absoarbă eventualul ulei extra. Poftă bună !
0 Comentarii