Chifteluțe din piept de pui

 

 
 Ingrediente : 


  •  600 g piept de pui tocat 
  • 1 ceapă mică tocată mărunt 
  • 1 ou mare bătut 
  •  2 căței de usturoi pisați 
  • 2 legături de pătrunjel tocat 
  • 2 lingurițe zeamă de lămâie 
  • 1/2 linguriță boia de ardei roșu 
  • 1 vârf linguriță de oregano 
  • sare și piper după gust 
  • făină+ulei pentru prăjit 

 

 

 Mod de preparare : 

 
 
1. Combină carnea tocată cu ceapa, usturoiul și pătrunjelul. 
2. Adaugă oul și zeama de lămâie. 
3. Condimentează. 
4. Amestecă bine și apoi formează chifteluțele în palme. 
5. După ce le-ai format, dă-le prin făină și punel, în serii ca să nu stea înghesuite, la prăjit.
6. Prăjește 4 minute pe o parte, apoi 3 pe cealaltă și lasă la prăjit până se pătrund. 
7. Scoate-le pe o farfurie pe care ai pus un șervet de hârtie care să absoarbă eventualul ulei extra. Poftă bună !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii