Peștișori din porc

Peștișori din porc,Muschi de porc impletit, rețete, rețete tradiționale, rețete tradiționale moldovenești, rețete tradiționale oltenești, rețete tradiționale românești,


Ingrediente :



  • 2 mușchiuleți mai lungi de porc - aproximativ 1,5 kg ( păstraţi în grăsimea care îi înveleşte )
  • 1/2 kg compoziţie de cârnaţi
  • o lingură de ulei


Mod de preparare :



 Cu ajutorul unei linguri din lemn ( mai exact cu coada ei ) faci o gaură pe lungimea muşchiuleţilor, apoi îi umpli cu o compoziţie de cârnaţi. Îi laşi la rece şi îi păstrezi în frigider sau în congelator. Când doreşti să mănânci îi scoţi cu câteva ore înainte, îi aşezi într-o tavă unsă foarte puţin cu ulei şi îi dai la cuptor. Prin căldură untura cu care sunt împachetaţi se topeşte, iar ei se rumenesc frumos.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii