Bărcuţe cu marmeladă

Bărcuţe cu marmeladă,rețete, rețete tradiționale, rețete tradiționale moldovenești, rețete tradiționale oltenești, retete traditionale romanesti


Ingrediente :


  • un pachet de aluat de foietaj
  • un borcan de marmeladă
  • 300 g de margarină
  • un ou
  • un plic de zahăr vanilat
  • scorţişoară



Mod de preparare :

 Se întinde aluatul şi se taie în pătrate. Luăm câte o linguriţă de margarină, ungem aluatul şi punem câte o linguriţă de marmeladă. Unim două colţuri laterale. Le punem în tavă (în tavă eu am pus foaie de copt) şi le dăm la foc timp de 10-20 de minute.
Între timp batem un ou, punem un pliculeţ de zahăr şi un pic de scorţişoară. Când s-au rumenit le ungem cu ou.


Bărcuţe cu marmeladă,rețete, rețete tradiționale, rețete tradiționale moldovenești, rețete tradiționale oltenești, retete traditionale romanesti

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii