Pască vanilată fără aluat

Pasca vanilata fara aluat,rețete, rețete tradiționale moldovenești, rețete tradiționale oltenești, rețete tradiționale românești,


Ingrediente:


  • 650 g de brânză proaspătă de vacă
  • 6 ouă
  • 250 g de zahăr
  • 200 g de unt
  • 400 g de smântână
  • 4 linguri de făină
  • 4 linguri de gris
  • esență de vanilie
  • 150 g de stafide



Mod de preparare :

1. Punem brânză într-un bol și o pasăm cu mixerul vertical .Batem cu telul ouăle cu zahărul, adăugăm untul și batem bine.Adăugăm peste ouă și brânză, făina și grisul și amestecăm bine.

2. La final adăugăm smântână , esență de vanilie , stafidele și amestecăm.Punem compoziția de pască într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

3.Coacem pasca la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 40-45 de minute. O scoatem din formă când începe să se răcească.

    

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii