Patlican kebab

Patlican kebab,kebab,rețete, rețete tradiționale moldovenești, rețete tradiționale oltenești, rețete tradiționale românești,


Ingrediente :


  • 3 vinete mai subțiri
  • 2 ardei kapia verzi
  • 1 roșie 
  • 700 g carne de porc
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de pastă de tomate
  • pătrunjel verde
  • oregano
  • sare
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1 linguriță boia de ardei roșu dulce



Mod de preparare :

1. Tăiem vinetele rondele și le lăsăm deoparte.

2. Amestecăm carnea cu ceapa tocată mărunt, pătrunjel verde, oregano, sare, piper și boia de ardei roșu dulce.

3. Așezăm pe marginea tavei câte o felie de vânătă, apoi câte o chiftea făcută din carne. În mijloc punem ardei tăiat mare și cuburi de roșie.

4. Amestecăm pasta de tomate cu o cană de apa, sare și piper și turnăm peste patlican kebab.

5. Dăm la cuptor pentru 50-60 de minute. Se poate servi cu garnitură de orez.
 Poftă bună !

  

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii