Bărcuțe cu ou, brânză și cârnați

Bărcuțe cu ou, brânză și cârnați ,rețete,rețete tradiționale românești,rețete tradiționale moldovenești,rețete tradiționale oltenești,rețete tradiționale

 Ingrediente:

  •   2 mini baghete 
  • 4 ouă 
  • 4 cârnați (de care vrei)
  •  200 g  de brânză (de care vrei) 
  • 100 ml de smântână 
  • sare , piper și boia după gust 

 

 Mod de prepaprare:

 

1.Taie cârnații rondele, pune-i la prăjit vreo 5 minute. 

2.Între timp, bate ouăle cu smântâna și brânza rasă. Asezonează după gust. (Poți pune și ceapă verde, un pic de mărar, pătrunjel, rozmarin etc., dacă simți nevoia) 

3.Scobește miezul din baghete ca să faci loc umpluturii. 

4.Pune cârnații, toarnă oul bătut. (Dacă vrei, suplimentar, presară parmezan deasupra)

5. Pune-le pe o tavă și dă bărcuțele umplute la cuptorul preîncălzit la 180 grade celsius până când se face oul. Lasă-le la răcit 5 minute înainte să le servești.


 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii