Lasagna mic-dejun

 
 Ingrediente:
  •  1 cutie foi de lasagna 
  • 8 ouă 120 g 
  •  mozzarella 130 g 
  •  Cheddar 
  • 12 cârnăciori 
  •  6 felii de bacon
  • 1 cutie de frunze de spanac proaspete  


Mod de preparare :


  1. În primul rând, pentru a merge treaba repede de dimineață, trebuie să ne semi-pregătim ingredientele cu o seară înainte. Asta înseamnă că fierbem foile de lasagna, prăjim cârnăciorii și baconul și spălăm frunzele de spanac.
2. De dimineață facem ouăle bătute.
3.Preîncălzim cuptorul la treaptă mare.
4. Pe fundul unei tăvi care nu se lipește așezăm primul strat de foi de lasagna, jumătate din cantitatea de ouă, jumătate din cea de cârnăciori, aproape jumătate din fiecare tip de brânză (rasă), jumătate din cea de spanac.
5.Apoi continuă să stratifici, respectând ordinea.
6.Ultimele două rânduri trebuie să fie unul de paste și unul de bacon (cel prăjit cu o seară înainte). Presară deasupra, acoperind pastele complet, restul de brânză rămas.
7.Dă la cuptor la 180 de grade celsius pentru 15-20 de minute.
 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii