Ciuperci umplute quatro formaggi

 

 
 
 Ingrediente : 
 
 
  • 450 g de ciuperci 
  • 1 ceapă 
  • 3-4 căței de usturoi 
  •  brânzeturi: 50 g de telemea, 50 g cheddar, 50 g cremă de brânză, 50 g parmezan 
  • 1 ou 
  • sare, piper și boia de ardei roșu după gust 
 
 
 Mod de preparare : 
 
 
1. Preîncălzește cuptorul la treaptă mare(180 de grade celsus ).  Spală ciupercile, scoate-le codițele. Pune la călit 3-4 minute codițele de ciuperci tocate, alături de ceapa tocată și usturoiul pisat. Asezonează cu sare și piper. 
2. Între timp, combină brânzeturile (în afară de parmezan.) cu oul bătut.  
3. Umple ciupercile cu codițele călite, pune amestecul de brânzeturi deasupra. Presară parmezan din belșug și boia.  Dă la cuptor 17-20 de minute.  Poți presăra pătrunjel tocat sau mărar deasupra, dacă vrei. Poftă bună !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii