Ingrediente :
- 450 g de paste
- 430 g sos de roșii
- 6 căței de usturoi pisați
- 1 linguriță fulgi de ardei iute
- 1/2 linguriță ulei de măsline
- o mână de pătrunjel proaspăt tocat
- sare și piper după gust
- OPȚIONAL: parmezan ras deasupra
Mod de preparare :
1. Pune pastele la fiert.
Încinge uleiul într-o tigaie. Adaugă usturoiul pisat și fulgii de ardei iute și lasă la sotat până se rumenește ușor usturoiul (2-3 minute).
2. Toarnă sosul de roșii cu jumătate de cană de apă.
3. Amestecă, micșorează focul și lasă la făcut 10 minute.
4. Scurge pastele când sunt gata. Adaugă pătrunjelul peste sos și toarnă apoi totul peste paste. Presară pătrunjel deasupra, dacă vrei, înainte de servire.
Poftă bună !
0 Comentarii